Startsida_Loggan2-2.gif

MJUK BETONG 

FSkala_Colourbox.jpg 

FSkala_GreyBox.gif FSkala_StolarMini.jpg

Mjuk Betong i projekt

Mjuk Betong AB har hantverksmässig tillverkning i Tyresö utanför Stockholm. Detta tillsammans med lång erfarenhet av materialet Mjuk Betong gör att vi kan tillverka en mängd olika produkter utan stora initialkostnader. Formgivare kommer till oss med idéer som vi kan testa och också ofta förverkliga. Det kan vara stora objekt, som sittbänkarna till Svenska Dagbladet, eller små som badrumsprodukterna till Iris hantverk. Läs mer om detta under våra exempel möbel och produkt.

Väggplattan Drop

En del projekt, som väggplattan Drop, kan börja i liten skala, men sedan bli större och större. I takt med att produkten uppmärksammats i pressen, bl.a. i tidningen Wallpaper som kommer ut i många länder, har vi levererat till projekt i England, Irland, Schweiz och USA förutom till Sverige. Det unika med Drop är att det går att skapa tredimensionella ytor med varierande mönster.

Skräddarsydda bänkskivor

Den hantverksmässiga tillverkningen av bänkskivor som skräddarsys efter önskemål erbjuder flera möjligheter till att skapa lösningar för privat och offentlig miljö. Ytbehandlingen och materialets styrkor kan komma till sin rätt i många olika användningssituationer.

Hela konstruktioner

Vi kan även göra hela konstruktioner som till bardisken på Berns och receptionsdisken hos AGA. Det har uppskattats bland arkitekter. Våra bord, formgivna av Wanja Djanaieff visar också exempel på detta.

MJUK BETONG AB   +46 70 735 23 06  INREDNING I MJUK BETONG