Startsida_Loggan2-2.gif

MJUK BETONG 

C_W-J_Bland.jpg

Vindsvåning i Vasastan

VINDSVÅNINGEN i Vasastan har ett yteffektivt kök med köksbänkskivor i färg nr 658. På väggarna i köksdelen syns den släta versionen av väggplattan Drop, formgiven av Jenny Oldsjö och Ragnar Hultgren. Drop finns i flera olika utföranden, här i vitt på väggen. På golvet i sittdelen av köket återfinns Drop i vitt och svart.

Bänkskivorna i Mjuk Betong har skräddarsytts för att passa vindsvåningens unika förutsättningar. Bland annat har ett uttag gjorts i skivan för en vacker träbjälke som går ned i en köksö. I köksön finns även en smart Powerport som fällts in i bänkskivan samt urtag för en liten extra rostfri ho med blandare.

Ytbehandlingen av skivorna i Mjuk Betong tål vanligt hushållsspill som t.ex. citrussaft, rödvin, vinäger, olja och kaffe. En kastrull med kokande  vatten kan ställas direkt på bänkskivan.

På golvet i vindsvåningen finns ett vackert golv i Mjuk Betong med inte mindre än tolv olika färger. Det här golvet har åldrats mycket vackert och lades in redan 1993. Fogen mellan plattorna har färgats med pigment för att smälta in diskret.

C_W-J_SpisMini.jpg 

C_W-J_CitronerMini.jpg

C_W-J_BlandMini.jpg

C_W-J_ApelsinMini.jpg
C_W-J_BjalkeMini.jpg C_W-J_DiskbankMini.jpg C_W-J_DropGolvMini.jpg

C_W-J_StolMini-2.jpg 

MJUK BETONG AB  +46 (0)70 735 23 06  INREDNING I MJUK BETONG