Startsida_Loggan2-2.gif

MJUK BETONG 

Koksbskiv_storbild_Lidingo2.jpg

Badrum med Mjuk Betong

BADRUMSINREDNING i Mjuk Betong möjliggör skräddarsydda och unika lösningar i ett varmt och behagligt material. Den mjuka betongen leder inte bort kroppsvärmen från din hand likt sten gör. En badrumsbänk i mjuk betong är behaglig att luta sig mot.

Förverkliga ditt drömbadrum med Mjuk Betong!

Vi har tillverkat badrumsbänkar i 90 millimeters tjocklek där porslinshandfaten monterats ovanpå. Andra kunder väljer att göra infällda handfat. Det är möjligt att skräddarsy skivor för att klä in en tvättpelare med betong för att på så sätt skapa ett estetiskt helhetsintryck. Du bestämmer format och färg på din mjuka betong. Det finns över 250 färger att välja bland.

Pris från 5 900 kr per m2 för skivor i Mjuk Betong

Vi tillverkar även plattor för golv och kakel för vägg i Mjuk Betong. Vår väggplatta Drop har rönt stort internationellt intresse.

Designtidningar som Wallpaper och I.D Magazine har visat och skrivit om Drop. Inredningsarkitekter och designers i England, Schweiz, Irland och Sverige har använt Drop i såväl privata miljöer som i offentliga miljöer som restauranger och kontor. Läs gärna mer om och se fler exempel på ”Drop”.

Läs mer om Mjuk Betong

Skötsel

Frågor och Svar

Välkommen att ta kontakt med Mjuk Betong AB för att få veta mer om hur ditt drömbadrum kan förverkligas.

C_W-J_SpisMini.jpg 

C_W-J_BlandMini.jpg

C_W-J_ApelsinMini.jpg

 

MJUK BETONG AB   +46 70 735 23 06  INREDNING I MJUK BETONG