Startsida_Loggan2-2.gif

MJUK BETONG 

Koksbskiv_storbild_Lidingo2.jpg

Bänkskivor

KÖKSBÄNKSKIVOR i Mjuk Betong har framför allt ett antal fördelar jämfört med andra material.

- Fläcktåligt: med vår ytbehandling som bänskivorna leveraras med står den mjuka betongen emot hushållsspill som t.ex. vin, matolja och kaffe.

- Värmetåligt: en het kastrull kan ställas direkt på skivan

- Skräddarsytt: varje handgjuten bänkskiva anpassas efter önskemål

- Minskat slammer: den mjuka betongen bidrar till en mjukare ljudbild utan extra slammer i köket när du ställer ner glas och porslin.

- Enkelt att sköta: underhållet är minimalt i jämförelse med andra betongskivor som ska vaxas eller oljas

 

I jämförelse med sten är materialet mindre slamrigt eftersom den mjuka betongen bidrar till en mjukare ljudbild när du ställer ner glas och porslin.

Materialet är behagligt varmt att stå lutad mot och att arbeta på. En stenskiva kan lätt uppfattas som ett kallt material. Den mjuka betongen upplevs som varm eftersom den har en lägre värmeledningsförmåga.

Fläcktåligare än vanlig betong

Den mjuka betongen tål värme, du kan ställa ner en kastrull med kokande vatten direkt på bänkskivan. Skivan tål vanligt hushållsspill som kaffe, te, citron, tonic, vinäger, olja, rödvin etc. Vissa stenmaterial som marmor och vanlig betong är känsliga för fläckar men med vår ytbehandling som skivorna levereras med står den mjuka betongen emot spill.

Minimalt underhåll

Underhållet av den mjuka betongbänkskivan är minimalt i jämförelse med andra betongskivor som skall vaxas eller oljas. Skivorna är mycket tåliga mot slitage och något underhåll behövs normalt inte.

Vi skräddarsyr bänkskivorna till dig. Uttag för hällar, hoar, blandare etc. görs efter beställning. Samtliga skivor gjuts för hand i vår verkstad i Tyresö.

Prisexempel:

En bänkskiva med 600 mm djup, 30 mm tjock och 1600 mm lång kostar ca 7 600 kr.

Du bestämmer vilket format (tjocklek, djup, längd) din bänkskiva skall ha och vilken färg. Det finns över 250 färger att välja bland. Längden på skivan är normalt upp till 2 m. Hur stor en bänkskiva kan gjutas beror på tjockleken och djupet på skivan. Vi förordar framförallt skivor som är hanterbara avseende vikten inför transport och montage. Välkommen att kontakta oss så räknar vi fram vikten och hittar en lösning.

C_W-J_SpisMini.jpg 

C_W-J_CitronerMini.jpg

C_W-J_BlandMini.jpg

C_W-J_ApelsinMini.jpg
C_W-J_BjalkeMini.jpg C_W-J_DiskbankMini.jpg C_W-J_DropGolvMini.jpg

C_W-J_StolMini-2.jpg 

MJUK BETONG AB   +46 70 735 23 06  INREDNING I MJUK BETONG