Startsida_Loggan2-2.gif

MJUK BETONG 

AGA_01.jpg

Receptionsdisk i Mjuk Betong

RECEPTIONSDISK. Den mjuka betongens fördelar, fläcktålighet, minskat slammer och en varm känsla tack vare den lägre värmeledningsförmågan kommer väl till uttryck i receptionsdisken. Att ställa ned en kaffekopp, ett glas vatten känns inte hårt och slamrigt. Skivan är varm och skön att stå lutad mot. En styrka som en kund berättat om är att det lätt går att skriva på ett papper med penna direkt på skivan. Inget skrivunderlägg behövs. Denna fördel kommer också till sin rätt på en affärsdisk.

Varje projekt är unikt

AGAs receptionsdisk är tillverkad i färg nr 920. Beställaren hade önskemål om att frontskivan skulle mötas direkt mot den horisontella skivan kant mot kant utan täcklist. Detta ställde höga krav på tillverkningen. Vasakronans receptionsdisk, de två bilderna till höger här nedanför, har en horisontell skiva i 30 mm tjocklek som avslutas i en tunnare framkant för infästning av ett frontgaller i koppar. Disken har anpassats efter en pelare som delar av lokalen.

Eftersom alla projekt skräddarsys utifrån kundens önskemål kan en receptionsdisk anpassas efter specifika krav och förutsättningar.

AGA_GreyBox.gif AGA_02Mini.jpg AGA_01Mini-2.jpg AGA_03Mini.jpg

Tillbaka

Byline_02.gif