Startsida_Loggan2-2.gif

MJUK BETONG 

FSkala_Colourbox.jpg 

FSkala_GreyBox.gif FSkala_StolarMini.jpg

En värld av möjligheter

Mjuk Betong AB har en hantverksmässig tillverkning i Tyresö utanför Stockholm. Detta tillsammans med lång erfarenhet av materialet Mjuk Betong gör att vi kan tillverka en mängd olika produkter utan stora initialkostnader. Formgivare kommer till oss med idéer som vi kan testa och också ofta förverkliga. Det kan vara stora objekt, som sittbänkarna till Svenska Dagbladet, eller små som badrumsprodukterna till Iris hantverk.

Väggplattan Drop

En del projekt, som väggplattan Drop, kan börja i liten skala, men sedan bli större och större. I takt med att produkten uppmärksammats i pressen, bl a i tidningen Wallpaper som kommer ut i många länder, har vi levererat till projekt i England, Irland, Schweiz och USA förutom till Sverige. Det unika med Drop är att det går att skapa tredimensionella ytor med varierande mönster.

Skräddarsydda bänkskivor

Den hantverksmässiga tillverkningen gör att vanliga produkter som bänkskivor till kök skräddarsys efter kundens behov med sneda vinklar, håltagningar för ho och häll etc. Och tillgången till 250 färger, som dessutom inte blir exakt densamma från gång till gång, gör att varje skiva blir unik.

Hela konstruktioner

Vi gör inte bara produkter av Mjuk Betong, vi kan göra hela konstruktioner också, som en bardisk på Berns, en receptionsdisk på AGA eller olika typer av bord för hemmiljö. Detta har uppskattats mycket av arkitekter.

MJUK BETONG AB   +46 (0)70 735 23 06  INREDNING I MJUK BETONG